Elérhetőségek

Szent Márton Pincészet

Cím: 9794 Felsőcsatár,
Rozmaring u. 1. GPS szélesség: 47.2152817 GPS hosszúság: 16.446973
Telefon: +36309087882
E-mail: borturizmus@gmail.com
További információk

 

 

 

 

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Nyitvatartás pénteki napokon : 08.00- 17.00

Illetve előzetes bejelentkezés alapján!

 

 

 Szállás


 

Egy kellemes hangulatban eltöltött borkóstoló, borvacsora után megfáradva már nem vezethet haza vagy nincs kivel hazautaznia?  Maga mögött hagyná a szürke hétköznapokat és egy kellemes, nyugodt környezetben töltené el a hétvégét?

Ha a kérdések bármelyikére igen a válasza, akkor vegye igénybe szállásunk szolgáltatásait és töltsön nálunk néhány emlékezetes napot.

Panziónk x fő szállóvendég fogadására alkalmas. Kényelmes, jól felszerelt szobákkal állunk vendégeink szolgálatára. Szállásunk az Alpokalja szívében, csendes, nyugodt környezetben a városok zajától távol helyezkedik el. Az idilli környezet és az igényesen kialakított szobák kiválóan alkalmasak a hétköznapok fáradalmainak kipihenésére, és felejthetetlen új élmények szerzésére. A környéken horgászatra, kirándulásra, lovaglásra, kerékpározásra és vadászatra is van lehetőség.

Finom borok, kellemes ízek, kedves vendéglátás, madárcsicsergés, friss levegő. Ha ön is úgy gondolja, hogy nincs szüksége ennél többre a boldogsághoz akkor keressen minket bizalommal és foglaljon nálunk szállást.

 

 
Vissza az előző oldalra!
Szent Márton Pincészet - Magyar